Akciók

Miért van szükség a megfelelő regeneráló só használatára?

Azért, hogy biztosítani tudja készüléke hosszú élettartamát, fontos, hogy ez a só nagy tisztaságú, vízlágyító berendezéshez kifejlesztett speciális só legyen, ami nem szennyezi az ön berendezését!
Úgy, mint az autójában, ott sem mindegy milyen olajat használ.

A BWT kétféle regeneráló sótablettát ajánl vízlágyító berendezéseihez:

-A Clarosal nagy tisztaságú, kiemelkedő minőségű, speciálisan a vízlágyítókhoz kifejlesztett sótabletta.
-A SANITABS, több mint egy regeneráló só, mert tartalmaz egy hatékony tisztító adalékot.  Tisztítja és fertőtleníti a lágyító ioncserélő gyantaágyát, elpusztítja a baktériumokat.

 

so1

Tablettázott regeneráló só

Vízlágyító készülékek gyantatöltetének regenerálásához nagy tisztaságú sótabletta. A vízlágyító berendezések megfelelo üzemeltetéséhez a Clarosal sótabletta használatát javasoljuk! Kiszerelése 25 kg-os zsákban.

Aktuális árunk és készletinformáció webáruházunkban található.

 

 

 

so2

SANITABS / SANISAL
több mint egy regeneráló só

A BWT kifejlesztette a háztartási vízlágyító berendezések regenerálásához a SANITABS tablettát. A SANITABS egy speciális regeneráló só tabletta, amely egyben tartalmaz egy hatékony tisztító adalékot is. Ez teszi különlegessé és egyedivé.

Aktuális árunk és készletinformáció webáruházunkban található.

 

so3

A SANITABS rendszeres használatával nem csak az ioncserélő gyantaágyat tudjuk tisztán tartani, hanem már a sólétartályban létrejön egy hatékony tisztítószer, amikor az feloldódik a vízben. Óv a szennyeződésektől és biztosítja a sólétartály (kabinet) és az egész rendszer higiénikus tisztaságát.