Filozófia

Az épületgépészet mint szakma egyedi abból a szempontból, hogy a szó szoros értelmében holt anyagokkal dolgozik, de ezek, amikor a rendszer elkészül, életre kelnek, és vagy kellemes környezetet biztosítanak a felhasználónak, vagy megkeserítik az életét.

Egy épületgépész rendszert  nem lehet egyszerűen szemétbe dobni ha nem felel meg igényeinknek.

Ehhez túl drága, meg sok kosszal jár, meg különben is nagyon-nagyon elege volt már a mesteremberekből az építtetőnek. Pihenni szeretne, kinyitni egy sört, élvezni az új lakókörnyezetét, gyönyörködni a kertjében, és épületgépészt legfeljebb az évi karbantartáskor látni.

Egy építkezés sikere a megrendelőn, és a munkát végző vállalkozón múlik.

A megrendelőnek két feladata van: egyrészt segítségünkkel fogalmazza meg milyen kívánalmai vannak, másrészt anyagi lehetőségeinek ismeretében adjon megbízást számunkra.

Az összes többi teendő a mienk!

Mik azok a szempontok amiket fontosnak tartunk munkánk során?

  • Találjuk meg a megrendelő számára optimális megoldást.
  • Sohasem ajánljunk olyan berendezéseket amelyeknek csak az ára jó, de költségtakarékos berendezést hozzunk létre, amely hosszú távon pénzt takarít meg a megrendelőnek.
  • Az épületnek üzemeltetési költségei lesznek, erről is tájékoztassuk az építtetőt
  • Nyújtsunk komplett szolgáltatást. A megrendelő nem kíván apró-cseprő dolgokkal foglalkozni.
  • A korszerű épületgépészet rendelkezésre áll. Adjunk tájékoztatást a napkollektor, hőszivattyú, esővíz hasznosítás, kondenzációs kazánok, központi porszívó alkalmazhatóságáról.
  • Legyen rendezett működésünk. Alkalmazzunk minőségbiztosítási rendszert.
  • Álljon rendelkezésre saját szerviz.
Munkánk során igyekszünk hibamentesen dolgozni.
Tudjuk, ezt csak úgy érhetnénk el ha semmit sem tennénk.
Igen, előfordul, hogy megrendelőnk nincs megelégedve velünk.
Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy tevékenységünk nem teljes mértékben felel meg megrendelőnknek, azonnal lépéseket teszünk a problémák nyílt és őszinte megbeszélésére.
Minőségbiztosítási rendszerünk pontosan szabályozza tevékenységünket, az állandó fejlődés, és a hibák kijavításának igényét.