Forgalmazott márkák

Főbb márkák

img

Unical

Az Unical kínálatában a lakossági kondenzációs gázkészülékek mellett számos ipari és professzionális terméket is gyárt. Olaszországban szolár rendszereket, hőszivattyúkat, pellet kazánokat, kandallókat, légkondícionáló berendezéseket is tartalmaz a rendkívül széles termékkínálat.

buderus_logo

Buderus

A Buderus a hazai piacon a kondenzációs fali kazánok, atmoszférikus és blokkégős öntöttvas,
illetve acéllemez kazánok (15 kW-tól 32 MW-ig) és szolár rendszerek elismert szállítója.
Ezen túlmenően termékpalettája kibővült hőszivattyúk, gázmotorok, vákuumcsöves és sík napkollektorok, napelemek, radiátorok, felületfűtések értékesítésével.

 

siemens

 

 

 

Siemens

A Siemens Building Technologies felhasználóbarát termosztátcsaládot kínál minden fűtési, hűtési valamint Fan-Coil alkalmazáshoz. A stílusos megjelenéssel, mely eleganciát és egyszerűséget sugároz a legjobb termosztátot adjuk Önnek.

 

logo-flamco-noprofile-2

 

 

 

Flamco

A Flamco nagyszámú, magas minőségi színvonalat képviselő és könnyen beépíthető terméket fejleszt, gyárt és értékesít, amelyet központi fűtési rendszerekben, épületgépészeti berendezésekben és hűtési rendszerekben használnak.

Termékek:  tágulási tartályok, fűtési tartozékok, légtelenítő berendezések, iszapleválasztók, rögzítőanyagok.

ESBE_logo-01-01

Esbe 

Az ESBE szelepek, motorok és vezérlok háztartások millióiban szabályozzák a futést napjainkban. A termékek széles köre lehetové teszi, hogy megtalálják a megfelelo megoldást a legbonyolultabb feladatokra is. Bármelyik ESBE termék képes
hatékonyabbá tenni rendszerét. 100 év tapasztalatával bizton mondhatjuk, hogy az általunk ajánlott szelepek, motorok és vezérlok biztonságot, kényelmet és energia megtakarítást jelentenek a felhasználónak.

Termékek: szelepek, motorok, váltószelepek, termoszstatikus keverőszelepek, vezérlők, töltőszelepek, szoláregységek.

Raychem_logo-01

Raychem

A Raychem fűtőkábelek az ipari, kereskedelmi és lakossági alkalmazások széles köre számára készülnek. . Különböző kábeltechnológiák – pl. önszabályozó, teljesítménykorlátozó, ásványianyag-szigetelésű, szkinhatású, állandó watt-teljesítményű és soros ellenállású – nyújtása révén a fűtőkábeleink a legtöbb alkalmazás igényeit ki tudják elégíteni, pl. folyamat-hőmérséklet fenntartása, csővezeték-fagyásvédelem, hosszú vezetékek fűtése, áramlásbiztosítás, meleg víz hőmérsékletének fenntartása, tető és csatorna jégtelenítése, felszíni hóolvasztás, fagypúp-megelőzés és padlófűtés.

BWT AG - Logo

BWT

A BWT teljes vízkezelési rendszereket, technológiákat és az ezekhez tartozó szerviz szolgáltatást kínál ivóvíz, technológiai víz, kazántápvíz, hutovíz továbbá légkondicionáló berendezések tápvíz, valamint uszodák vízénél felmerülo problémák kezelésére. A vízkezelés különbözo területein megszerzett, piacvezeto szakértelmére építve a BWT Kutatás és Fejlesztés centrumaiban folyamatosan fejleszti és optimalizálja az új technológiákat, eljárásokat a szurés, vízlágyítás, vízkomentesítés, adagolás, fertotlenítés, membrántechnológia és higiénia menedzsment terén.

BCG_logo-01

BaCoGa

A BCG egy folyékony tömítő anyag amit közvetlenül a vízhez adagolható egy zárt fűtési rendszerben, hogy lezárja a rejtett szivárgási pontokat. A BCG több terméket is gyárt annak függvényében, hogy a szivárgás milyen rendszerben van jelen. A BCG termékek használhatóak fűtési rendszerek, padlófűtés esővíz elvezető  és csatorna rendszerekben.

WILO_logo-01

Wilo

A WILO az egész világon egyet jelent a kitûnõ német hagyományok szerinti mérnöki munkával.A WILO az egész világon egyet jelent a kituno német hagyományok szerinti mérnöki munkával. Futési-, hutési-, klíma-, vízellátási- és szennyvíz-elvezetési szivattyúink és szivattyúrendszereink egyaránt alkalmazhatóak kereskedelmi épületekben, kommunális létesítményekben, az iparban és természetesen a privát háztartásokban is.

fernox_logo-01

Fernox

A Fernox által kifejlesztett, megbízható és kedvelt termékek minden területre kínálnak megoldást, a vízkezeléstol, tisztítószerekto és inhibitoroktól a forrasztóanyagokig és folyasztószerekig. A termékek közt találhatók egyedi berendezések mint pl. a nagy nyomású öblítogépek és vízkokiválás-csökkentok, valamint megújuló technológiákat támogató termékek ide értve a hoátadó folyadékokat és a padlófutés rendszerek korrózió ellen védo inhibitorokat is. A Fernox gyárt néhány gyorsjavító terméket is a sügos javításokhoz.

 

További márkák

Berner
Chaffoteaux
Daikin
Danfoss
Geberit
Gebo
Grohe
Grundfos
Handy
Hajdu
Herz
Honeywell
Hutterer & Lechner
Kolo
Loctite
Manta
Meibes
Mofém
Oventrop
Ravak
Schell
Tricox
Zilmet